Om os

Mark My Roots blev stiftet i 2018 af Maria Theresa Soendergaard som til dagligt bor i USA og driver Palm Coast Soaps (www.palmcoastsoaps.com).

Mark My Roots bliver til dagligt drevet at Marie Louise Von Folsach, her er e introduktion:

Hejsa! Jeg hedder Marie Louise og er special uddannet intensiv sygeplejerske. Jeg har arbejdet med dermatologi (hudsygdomme) i mange år, og med med plastikkirurgi samt brandsårsbehandling. Fællesnævneren for alt det, er kroppens største organ (huden) og æstetik.
Jeg er selv multiallergiker og har hele mit liv følt at jeg skulle gå på kompromis med kvalitet, effekt og moralske og etiske ansvar. Intet har rummet den fulde pakke, indtil jeg blev introduceret for Mark My Roots' produkter. Ikke alene har jeg fået en velplejet, reaktionsløs hud, men brandet’s gennemsigtighed gør også at jeg samtidig kan pleje min andre mærkesager; dyrevelfærd, bæredygtighed og gennemsigtighed. At jeg nu også kan være med til at præge og bidrage til processen gør mig så stolt.

 


Vores hud er vores stoerste organ og det er saa vigtigt at vi behandler den ordenligt ved st give den naerende, rene ingredienser. Desuden gaar vi ind for dyrevelfaerd og kunne ikke droemme om at bruge ingredienser fra dyr (saebe er traditionelt lavet paa dyre-fedt). 

 

LAVET MED OMTANKE & KAERLIGHED

Alt vi laver er lavet i haanden, med omtanke for dyrene og miljoet.

🌿 100% VEGANSK

Samtlige af vores produkter er veganske. Ingen af vores ingredienser nedstammer fra dyr.


✋ 100% HAANDLAVET

Eksklusive & unikke produkter, hver gang.


🐰 100% CRUELTY FREE

Vi tester vores produkter paa os selv of vores familie.

 

🌴 100% PALME OLIE FRIT

Vi valgte ikke at bruge palmeolie i vores produkter af miljøbevidste grunde, da vi ikke tror på at ødelægge habitatet for allerede truede dyrearter.