Ofte Stillede Spørgsmål

HVORFOR BETALE FOR HAANDLAVEDE SAEBER?

Generelt er kommercielle sæber, der saelges i de fleste kædebutikker osv., fulde af kemiske tilsætningsstoffer, som ikke kun udtørrer din hud ud, men ogsaa kan føre til udslæt og andre irritationer. Brug af kommercielle sæber over tid kan efterlade huden tørret ud, følsom og føles som om den aldrig er ren. Derudover indeholder de fleste kommercielle sæber, flydende væsker eller sæbebarer, typisk animalsk fedt.HVOR KAN JEG BRUGE SAEBEBARERNE?

Vi laver kropsbarer og ansigtsbarer. Vores ansigtsbarer er omhyggeligt udformet med specifikke, luksuriøse olier for at rense din hud.HAANDLAVET BETYDER (HELDIGVIS) UNIKT


Alle sæbebarerne vil se lidt forskellige ud da de alle er haandlavede.


HVAD HVIS JEG HAR ALLERGI?


Hvis du har allergier, skal du læse vores ingrediensliste grundigt. Du kan finde den komplette liste over ingredienser efter hvert produkt. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os for afklaring. Hvis du oplever irritation, skal du afbryde brugen med det samme! 

 

 

HVAD ER "KOLDTROERT" OG "VARMTROERT" SAEBE?

Oprindeligt fra det gamle Mellemøsten, har håndlavet
sæbe været en fast husstand i århundreder!

Koldtroerte sæbe er lidt lettere på planeten, da der produceres mindre energi under produktionen. Koldtroert sæbe fremstilles ved forsæbning af olier og forskellige smør som shea, kakao osv. Det er skåret og lagt til side for at hærde og neutralisere i løbet af 3-6 uger. Varmtroert sæbe har det samme slutresultat som koldtroert æbe, men har et mere rustikt udseende, da det er blevet kogt til neutralisering i modsætning til koldtroert sæbe, der hærder til neutralisering. Vi laver begge dele!

DET SER LÆKKERT UD! KAN JEG SPISE DET?

Nej, selvom det kan være fristende (eeek !!), og selvom vores produkter er 97-100% naturlige, skal de på ingen måde indtages. Vi ved, at du allerede ved dette, men hold produkterne utilgængelige for små børn & kæledyr.

NATURLIGT, ØKOLOGISK?

Vores produkter er 97-100% naturlige afhængigt af det enkelte produkt. Vores ansigtsbarer er altid 100% naturlige, da der ikke bruges duftolier - kun aeteriske olier. Vores kropsbarer varierer, da vi har en enorm efterspørgsel efter især tropisk duftende sæbebarer. Nogle laver vi udelukkende ved hjælp af aeteriske olier, og andre kræver (den lækre, tropisk duftende) duftolie. De er selvfølgelig 100% hudsikre. De fleste af vores baseolier er oekologiske. Se de enkelte produkter for den komplette liste over ingredienser.

Mark My Roots Vegan Soap Co. er ikke ansvarlig for nogen individuel reaktion på en bestemt ingrediens.